Θα γίνει δυνατό... ντέρμπι στην Super League για την προεδρία

Δημήτρης Τομαράς
Θα γίνει δυνατό... ντέρμπι στην Super League για την προεδρία

bet365

Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες μιλούν για μία καλή... μάχη για την διεκδίκηση της προεδρίας στην Super League όπου ένας σίγουρος υποψήφιος είναι ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, που έχει πάντως τις σοβαρές πιθανότητές του να βγει.
Από την μία υπάρχει ο κ. Μπαταγιάννης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα είναι υποψήφιος για... αντι-Στράτος, δηλαδή για νέος πρόεδρος της Λίγκας και από την άλλη η πληροφορία πως και η ΑΕΚ ετοιμάζει επίσης υποψηφιότητα.
Αυτήν την στιγμή οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι ουσιαστικά οι διαφορετικοί συσχετισμοί των δυνάμεων στο Δ.Σ. της Super League θα είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και πως υπάρχει ένα οριακό προβάδισμα του υποψηφίου των Πειραιωτών με 8-6 (σ.σ. θα είναι 14 εκείνοι που θα ψηφίσουν) ή 7-6-1 (7 υπέρ της υποψηφιότητας Μπαταγιάννη, 6 για τον υποψήφιο της ΑΕΚ και 1 λευκό). Ενός υποψηφίου που έτσι και αλλιώς σας είχαμε αναφέρει ότι είχε σημαντικές πιθανότητες για την προεδρία. Όλα αυτά τα δεδομένα βέβαια μπορεί να αλλάζουν μέχρι και τελευταία στιγμή και φυσικά θα κριθούν στο Δ.Σ. της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα