Ανακοίνωση της Original 21 για τα διαρκείας

Ανακοίνωση της Original 21 για τα διαρκείας

Gazzetta team
Ανακοίνωση της Original 21 για τα διαρκείας

bet365

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως και για τη στήριξη που θα υπάρχει και φέτος.

Η ανακοίνωση της Original 21 για τα διαρκείας.

«Πρωταθλητές μας βρήκε η χρονιά που πέρασε, πρωταθλητές θα μας βρει η χρονιά που θα έρθει, πρωταθλητές θα μπούμε σπίτι μας.

Η αγάπη για την ομάδα αδιαπραγμάτευτη, η πίστη ακλόνητη, η στήριξη επιβεβλημένη.

Αγαπάμε, πιστεύουμε, στηρίζουμε, για να ξαναζήσουμε στιγμές Ριζούπολης, για να ξαναγίνει η νύχτα μέρα στην Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε τον κυρ Σάββα να γκρινιάζει, για να αποτρελάνουμε εντελώς τον Λουτσέσκου, μα πάνω από όλα, για όλα αυτά που νιώθουμε όταν είμαστε δίπλα Της.

Εισιτήρια διαρκείας βγήκαν και για την Βασίλισσά μας που μας χάρισε μεγαλειώδεις στιγμές στο τριήμερο του φάιναλ φορ κατακτώντας τον τρίτο ευρωπαικό της τίτλο στην επέτειο των 50 χρόνων από το ΕΠΟΣ του '68. Η κατάκτηση του κυπέλλου στην Κρήτη αποκλείωντας στο Οάκα το πράσινο συμβόλαιο της ευρωλίγκα και νικώντας στον τελικό το κόκκινο, μας δείχνει τον δρόμο του τι πρόκειται να ακολουθήσει!! Τα καλύτερα έρχονται και όλη αυτή η προσπάθεια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να στηριχθεί ανάλογα.

Η ORIGINAL 21 πήρε και διαθέτει ήδη διαρκείας σε ΟΛΕΣ τις θύρες του γηπέδου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τεταρτη και Παρασκευή 19.00-21.00 στο Δωματιάκι μας (Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας 4-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) καθώς και σε ΟΛΑ τα στεγασμένα μας club σε Αθήνα και επαρχία. Για ακόμα μια χρονιά με κάθε αγορά διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, διαθέτουμε υποχρεωτικά την Κάρτα Φίλου (10ε) προς ενίσχυση της Ερασιτεχνικής.

Υ.Γ: Φέτος στο ποδόσφαιρο τα εισιτήρια στις θύρες 35-1 τα διαχειρίζετε αποκλειστικά η ORIGINAL 21! Η φωνή και ο παλμός θα είναι μεγαλύτερα από ποτέ, το μυαλό και η προσοχή σε ΚΑΘΕ αγώνα δεν θα δίνει κανένα δικαίωμα για τιμωρίες. Δεν θα αφήσουμε να παίξει μόνη Της ποτέ!
Επίσης, η άσχημη εικόνα του όποιος θέλει μπαίνει στο πέταλο όποτε θέλει, φέτος δεν θα συνεχιστεί. Στο πέταλό μας ΜΟΝΟ με εισιτήριο, διαρκείας και πολύ φωνή!

Υ.Γ: ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Υ.Γ Μην τσιμπάτε σε ότι διαβάζετε και χαλάτε το μυαλό σας στις διακοπές σας... κατευθυνόμενα είναι όλα! Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Και το ταμείο τούτη εδώ την ώρα λέει πως είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... χωρίς αγώνες λιγότερους ή περισσότερους...!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα