Χάλασε του Ντα Σίλβα στην Τραμπζονσπόρ, ξαναμπαίνει... σφήνα ο Ολυμπιακός!

Χάλασε του Ντα Σίλβα στην Τραμπζονσπόρ, ξαναμπαίνει... σφήνα ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Χάλασε του Ντα Σίλβα στην Τραμπζονσπόρ, ξαναμπαίνει... σφήνα ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ δεν τα βρήκε με την Τραμπζονσπόρ, το deal χάλασε και ο Ολυμπιακός φαίνεται διατεθειμένος να ξαναμπεί δυναμικά στην διεκδίκηση του παίκτη! Πιθανό να πάει για 2 στόπερ.

Εξελίξεις ενόψει στον Ολυμπιακό και με τον Νταμιέν Ντα Σίλβα. Ο 30χρονος ύψους 1.84 μέτρων στόπερ δεν συμφώνησε εν τέλει με την Τραμπζονσπόρ και ενώ εθεωρείτο σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή του και στο Λιμάνι φαίνεται πως μπαίνουν ξανά... σφήνα για τον παίκτη που έχει προτείνει ο Μοντέστο.

Το χέρι του Θεού; Ποτέ ξανά! Money Back* σε VAR αποφάσεις (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ντα Σίλβα έβγαλε πέρυσι φουλ σεζόν στην Καέν και δεν έμεινε εκεί καθώς το συμβόλαιό του τελείωσε. Έκανε χρονιά με 36 ματς και 4 γκολ και ενώ είναι κάτοχος και γαλλικού και πορτογαλικού διαβατηρίου. Αυτήν την στιγμή έτσι είναι πολύ πιθανό εκτός από τον Ντουάρτε (σ.σ. που εφόσον κλείσει και τυπικά θα καλύψει το κενό ενός εκ των στόπερ που θα αποχωρήσουν αλλά δεν πάει για βασικός) οι Πειραιώτες να πηγαίνουν και για άλλον στόπερ, τον βασικό τους που μπορεί κάλλιστα να είναι ο Νταμιέν Ντα Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα