Πανικός και σήμερα για διαρκείας στην Α.Ε.Κ. (pics)

Πανικός και σήμερα για διαρκείας στην Α.Ε.Κ. (pics)

Πανικός και σήμερα για διαρκείας στην Α.Ε.Κ. (pics)

Από νωρίς το πρωί φίλοι της πρωταθλήτριας στο ΟΑΚΑ για να ανανεώσουν ή να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η διάθεση των νέων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2018-2019 έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη και από τις πρώτες ώρες οι φίλοι της Ένωσης είχαν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σχηματίζοντας ουρές στο ΟΑΚΑ.

Γερμανία - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η κατάκτηση του τίτλου και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League έχουν ενθουσιάσει τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι και σήμερα Σάββατο σχημάτισαν από το πρωί μεγάλες ουρές για να ανανεώσουν το διαρκείας τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τα νούμερα είναι πολύ εντυπωσιακά με την ΑΕΚ να είναι πιθανό να φτάσει εντός της ημέρας τις 2.000 ανανεώσεις, κάτι πρωτοφανές μέσα στο πρώτο τριήμερο διάθεσης των διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρυθμοί που παρατηρούνται είναι μεγαλύτεροι ακόμα και από τη σεζόν που η Ένωση έπαιξε στη Γ' Εθνική, όταν και είχε σημειωθεί ρεκόρ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για σήμερα Σάββατο είναι μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αν και με τον κόσμο που συνεχίζει να έρχεται, θα μπορούσε το γραφείο ανανεώσεων να μείνει ανοικτό μέχρι και... αργά το βράδυ!

Best of internet