«Δεδομένη η μεταγραφή Ντουάρτε στον Ολυμπιακό με κόστος 2 εκατ. ευρώ»

«Δεδομένη η μεταγραφή Ντουάρτε στον Ολυμπιακό με κόστος 2 εκατ. ευρώ»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεδομένη η μεταγραφή Ντουάρτε στον Ολυμπιακό με κόστος 2 εκατ. ευρώ»

bet365

Οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή του Ντομίνγκος Ντουάρτε στον Ολυμπιακό με ποσό στα 2 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ.

Στην Ιβηρική ρεπορτάζ όπως της O Jogo μεταδίδουν πως η μεταγραφή του Ντουάρτε από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στον Ολυμπιακό θα γίνει σίγουρα πράξη και άμεσα. Αναφέρουν και κόστος στα 2 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο στόπερ και αμυντικό χαφ. Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε παίζει κυρίως κεντρικός αμυντικός. Δεν γίνεται πάντως λόγος για χρονική διάρκεια συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός με τον Κουντέ και με τον Ντουάρτε εφόσον κλείσουν και τυπικά θα έχει καλύψει δύο βασικές μεταγραφικές του προτεραιότητες.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα