ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές στην Ολλανδία (pics)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές στην Ολλανδία (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές στην Ολλανδία (pics)

bet365

O ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (22/6) στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε το μεσημέρι στο Park Hotel του Χορστ και το απόγευμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν στα γήπεδα της περιοχής, όπου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους και σε κλιματολογικές συνθήκες που θυμίζουν φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι.

Η προπόνηση περιλάμβανε και πάλι πολύ τακτική και παιχνίδι με την μπάλα, με τον Ρουμάνο προπονητή θα επιθυμεί να δουλέψει με έναν συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό και οι νεαροί Μιχόγεβιτς και Μπαλογιάννης προπονήθηκαν ατομικά.

Το κλίμα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» είναι εξαιρετικό κάτι που φάνηκε και από την «υποδοχή» που επιφύλαξαν οι «παλιοί» στους «πρωτάρηδες» της αποστολής πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα