Πάλι για Σκόκο και Α.Ε.Κ. οι Αργεντίνοι! (pic)

Πάλι για Σκόκο και Α.Ε.Κ. οι Αργεντίνοι! (pic)

Gazzetta team
Πάλι για Σκόκο και Α.Ε.Κ. οι Αργεντίνοι! (pic)

bet365

Ένα ακόμη καλοκαίρι έφτασε, μια ακόμη μεταγραφική περίοδος και φυσικά άλλη μια αναφορά από την Αργεντινή για το μέλλον του Σκόκο και την Ένωση

Είχαμε περάσει -η αλήθεια είναι- ένα καλοκαίρι έως τώρα αναίμακτο σχετικά με το όνομα του Νάτσο Σκόκο το οποίο κάθε μεταγραφική περίοδο (και δη κάθε καλοκαίρι) συνδέεται με ενδιαφέρον της ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή και να κάνει μια δεύτερη θητεία με τα αγαπημένα του κιτρινόμαυρα στην Ελλάδα (λόγω αυτής της αγάπης του για την Ένωση έριξε άκυρα συνέχεια στον Ολυμπιακό).

Επειδή όμως μπαίνουμε Ιούλιο δεν γινόταν να μην υπάρξει αναφορά στον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό και στο ενδεχόμενο να ενδιαφέρεται η πρωταθλήτρια Ελλάδας. Έτσι κι έγινε αφού με τουιτάρισμά της δημοσιογράφος στην Αργεντινή σημείωσε: «O Σκόκο απασχολεί τις Πούμας, Αμέρικα Μεξικό, ΑΕΚ και ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Βραζιλία θέλουν τον Σκόκο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα