Από Δευτέρα στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός, πιθανές εκπλήξεις στην αποστολή

Από Δευτέρα στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός, πιθανές εκπλήξεις στην αποστολή

Δημήτρης Τομαράς
Από Δευτέρα στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός, πιθανές εκπλήξεις στην αποστολή

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν την προσεχή Δευτέρα για την Αυστρία & το Ζέεφελντ όπου και θα παραμείνουν ως τις 5 Ιουλίου. Ιδιαίτερα πιθανό να κοπεί λόγω μεταγραφής στην Κίνα ο Σεμπά & πιθανές εκπλήξεις.
Ο Ολυμπιακός θα «πετάξει» στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μόναχο. Από εκεί η αποστολή θα συνεχίσει το ταξίδι της, οδικώς, με προορισμό το Ζέεφελντ, όπου θα φτάσει το μεσημέρι. Το απόγευμα ο Πέδρο Μαρτίνς θα προπονήσει τους παίκτες του για πρώτη φορά επί αυστριακού εδάφους. Ο Σεμπά είναι ιδιαίτερα πιθανό να κοπεί λόγω της μεταγραφής του που μπορεί να γίνει άμεσα στην Κίνα ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην ανακοίνωση των εκλετών για το α' βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Πιο κάτω θυμίζουμε τα φιλικά που έχουν κλείσει έως τώρα από τον Ολυμπιακό:
Αυστρία 25 / 6 - 5 / 7
* 30 Ιουνίου - Wattens (σ.σ. έχει παίξει ξανά φιλικό με την συγκεκριμένη ομάδα)
* 4 Ιουλίου - FC Botosani
Βέλγιο (13 / 7 - 21 / 7)
* 14 Ιουλίου - KVV Thes Sport Tessenderlo
* 15 Ιουλίου - Eupen
* 21 Ιουλίου - Genk
- Ο Ολυμπιακός στο 2ο σκέλος της προετοιμασίας του θα μεταβεί και στο Βέλγιο και το Γκενκ αλλά και στο Έρμελο και την Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα