«Περάσατε κανονισμούς που δεν τους έχουμε λάβει μεταφρασμένους»!

Δημήτρης Τομαράς
«Περάσατε κανονισμούς που δεν τους έχουμε λάβει μεταφρασμένους»!

bet365

Δυνατές ατάκες από τους ανθρώπους της FIFA στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου επισήμαναν ότι πέραν του σκέλους των ποινών για θέματα βίας δεν έχουν λάβει μεταφρασμένους τους κανονισμούς της νέας χρονιάς.

Ως προς το σκέλος των ποινών για τη νέα χρονιά και ειδικά των άρθρων 15 & 19 ενώ αρχικά έγινε μία προσπάθεια να περάσουν μειώσεις του μένει εν τέλει ως έχει μετά και την παρέμβαση των ανθρώπων της FIFA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta οι εκπρόσωποι των FIFA που ήταν παρόντες στο Δ.Σ. πέραν των ενστάσεων και των διαφωνιών που είχαν στο σκέλος των ποινών ανέφεραν προς το συμβούλιο της ΕΠΟ πως «περάσατε κανονισμούς που δεν τους έχουμε λάβει μεταφρασμένους. Επομένως εμείς δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε για το εάν συναινούμε ή όχι. Δεν ξέρουμε ελληνικά. Να μεταφραστούν ώστε να έχουμε εικόνα και να μπορούμε να πάρουμε θέση». Έχει πλέον το ενδιαφέρον του το τι θα συμβεί και σε αυτόν τον τομέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα