Μόνο οι υπογραφές για Δώνη και Παναθηναϊκό

Μόνο οι υπογραφές για Δώνη και Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Μόνο οι υπογραφές για Δώνη και Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γιώργος Δώνης τα είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο, έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Έλληνα τεχνικού. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» για τις συζητήσεις με την Panasia.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος μάλιστα του ξεκαθάρισε πως οι συζητήσεις με την Panasia είναι σε πολύ καλό δρόμο! Οι δύο άνδρες μίλησαν για το αγωνιστικό κομμάτι, την προετοιμασία και τις μεταγραφές ενώ οι υπογραφές θα πέσουν στο τέλος του μήνα. Ο Δώνης θα λείπει εκτός Αθηνών για τις επόμενες 3-4 μέρες και όταν επιστρέψει θα γίνει και επίσημα η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα