Η προοπτική της Κίνας για Σεμπά και Μάριν & τα 5 εκατ. του Γενάρη...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η προοπτική της Κίνας για Σεμπά και Μάριν & τα 5 εκατ. του Γενάρη...

Η προοπτική της Κίνας για Σεμπά και Μάριν & τα 5 εκατ. του Γενάρη...

Για τον Σεμπά που λίγο έλλειψε να μετακομίσει στην Κίνα τον περασμένο Γενάρη έναντι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ αλλά και για τον Μάριν παραμένει ορθάνοιχτο το μεταγραφικό... παράθυρο της Κίνας.

Στην παρούσα φάση από την πλευρά του Βραζιλιάνου άσου και του agent του τονίζεται πως η αγορά της Κίνας υπάρχει ως άμεση προοπτική για εκείνον και ότι μπορεί και να απασχολεί ακόμα και 2 ομάδες αυτήν την στιγμή.
 
«Δεν έχουμε κάτι το επίσημο ή τόσο σίγουρο αλλά η αγορά της Κίνας είναι πάντα μία επιλογή για τον Σεμπά και έχει διαρκώς ενδιαφέρον από εκεί», είναι το σχετικό σχόλιο. Για τον Σεμπά είναι έτσι και αλλιώς ένα διάστημα όπου υπάρχει κινητικότητα για να φύγει. Ο Σεμπά τον Γενάρη ήταν έτοιμος να φύγει για την Κίνα και ο Ολυμπιακός τα είχε βρει για 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το deal χάλασε επειδή την τελευταία στιγμή ο τεχνικός της εν λόγω ομάδας προτίμησε να πάρει φορ αντί για εξτρέμ. Από την στιγμή που ο Σεμπά μπόρεσε να φέρει τέτοια πρόταση τον Γενάρη δεν γίνεται να αποκλειστεί κάτι ανάλογο και για τώρα και ειδικά από την στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο που τον ξέρει και τον εκτιμά δουλεύει σε ομάδα της Κίνας. Ίσως και να είναι η ομάδα του Μπέντο που... παίζει πιο δυνατά. Εκτιμάται πάντως ότι είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή και άμεσα για την Κίνα. Η προοπτική της αγοράς αυτής όμως εξακολουθεί να υπάρχει και για τον Μάριν και οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες.

Best of internet