«Η Ντόρτμουντ θέλει να συνεργαστεί με τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Η Ντόρτμουντ θέλει να συνεργαστεί με τον ΟΦΗ»

bet365

Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα ο παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ραπανάκης, βρέθηκε στη Γερμανία και στις εγκαταστάσεις της Ντόρτμουντ, με την οποία οι Ομιλήτες διαβλέπουν πιθανότητες συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών.

Βλέπουν κόκκινη, βλέπεις money Back*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κατά το διήμερο 20-21 Ιουνίου ο Κώστας Ρεπανάκης ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Ντόρτμουντ, συζήτησε με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου, ενώ παρακολούθησε και τον τελικό της Κ17 με τη Μπάγερν Μονάχου, που βρήκε νικήτρια την Ντόρτμουντ και της χάρισε το πρωτάθλημα Γερμανίας.

«Η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας και προσπαθούμε βήμα-βήμα να χτίσουμε ένα πλάνο συνεργασίας, σε πολλά επίπεδα», δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ο Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τις επαφές με τη γερμανική ομάδα.

Όπως τονίζει στο ofi1925.gr: «Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ντόρτμουντ, έχει μια πλήρη εικόνα για την ομάδα μας, όπως την έχουν περιγράψει στελέχη της που βρέθηκαν στην Κρήτη, αλλά και εγώ με τα στοιχεία που μου έχουν ζητήσει και τα έχουμε καταθέσει. Θα τα μελετήσουν όλα αυτά και θα μας προτείνουν πράγματα, που πιστεύω θα έχουν οφέλη για μας. Για όλα αυτά έχω ενημερώσει τον κ. Καζανάκη, τον οποίο ευχαριστώ, γιατί έχω και την συμπαράσταση της διοίκησης του ΟΦΗ σε όλο αυτό, που θέλουμε να κάνουμε»επισημαίνει ο έμπειρος παράγοντας και καταλήγει «προχωράμε με αργά, αλλά σταθερά βήματα, αλλά και με την σοβαρότητα που απαιτείται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα