Ο Βασιλειάδης ενημέρωσε εγγράφως την Λίγκα ότι δεν θα παραστεί στο Δ.Σ. (pic)

Ο Βασιλειάδης ενημέρωσε εγγράφως την Λίγκα ότι δεν θα παραστεί στο Δ.Σ. (pic)

Ο Βασιλειάδης ενημέρωσε εγγράφως την Λίγκα ότι δεν θα παραστεί στο Δ.Σ. (pic)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ενημέρωσε εγγράφως την Λίγκα πως δεν θα παραστεί στο Δ.Σ. της Δευτέρας θεωρώντας πως έχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα και δεν θέλει να επηρεάσει κάτι με την παρουσία του.

Στην επιστολή του επισημαίνει πως εκείνη την ημέρα υπάρχουν σημαντικά θέματα, όπως οι εκλογές νέου Δ.Σ. και έτσι θεωρεί πως η παρουσία του μπορεί να παρεξηγηθεί.
 
Αμέσως μετά το πέρας του Δ.Σ. τονίζει πως θα είναι στην διάθεση της Λίγκας. Πάντως ήδη οι μεγάλοι όπως ο Ολυμπιακός έχουν εκφράσει τις αντιθέσεις τους για τα πλάνα του Βασιλειάδη ενώ από το περιβάλλον του Υφυπουργού φαίνεται να υπάρχει μία ενόχληση για τους χειρισμούς της Λίγκας. Η επιστολή:
 
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, μετά την συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συναιτερισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου. Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια μέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και αρχιαρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευθεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.. Αμέσως μετά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό της συνάντησης άμεσα». Δείτε και στην Gallery την επιστολή.

Best of internet