Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Στεάουα στην Ολλανδία

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Στεάουα στην Ολλανδία

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Στεάουα στην Ολλανδία
Η άρνηση της ολλανδικής αστυνομίας οδηγεί στην αναβολή του φιλικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που ήταν προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου.

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με αξεπέραστο live στοίχημα και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ, που αναχώρησε σήμερα για το Χορστ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου και θα μεταβεί εκ νέου στις 8 Ιουλίου στην Ολλανδία και στη γνωστή περιοχή του Άρνεμ.

Όπως σχεδόν κάθε καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στο αθλητικό κέντρο του Schuytgraaf, με τους υπεύθυνους του κέντρου σε σημερινή ανακοίνωση τους να αναφέρει πως ο προγραμματισμένος για τις 9 Ιουλίου φιλικός αγώνα εναντίον της Στεάουα Βουκουρεστίου δε θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της μη χορήγησης άδειας από την τοπική αστυνομία.

Αντίθετα το παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο του Schuytgraaf εναντίον της Γκενκ θα γίνει κανονικά στις 12 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 20.00 (19.00 τοπική ώρα).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαμονής του στην Ολλανδία από σήμερα μέχρι και τις 3 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, στις 29.06 κόντρα στην Άντερλεχτ και στις 02 Ιουλίου κόντρα στη Νόρτσελαντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα