Στην Πολωνία η προετοιμασία του Πανιωνίου

Στην Πολωνία η προετοιμασία του Πανιωνίου

Στην Πολωνία η προετοιμασία του Πανιωνίου

Στην Πολωνία θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν όπως ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι». 

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με αξεπέραστο live στοίχημα και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Στην Πολωνία θα μπουν οι βάσεις για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν. Όπως ανακοίνωσαν οι Νεοσμυρνιώτες, η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό θα βρτεθεί από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 29 του ίδιου μήνα στο ύπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί και η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λεχ Πόζναν.

Στο διάστημα αυτό ο Πανιώνιος θα δώσει δύο φιλικά με την Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Ιουλίου και με την Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Στην Πολωνία θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την περίοδο 2018-19. Οι “κυανέρυθροι” θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία τους ομάδες, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και η Βόλφσμπουργκ, ενώ αποτελεί και τη βάση της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Λεχ Πόζναν.

Το διάστημα της παραμονής της “κυανέρυθρης” αποστολής θα είναι από τις 18 έως και τις 29 Ιουλίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκεί και τα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας μας. Αντίπαλοι θα είναι η Ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Ιουλίου και η Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.

Η τεχνική ηγεσία προγραμματίζει άλλα πέντε φιλικά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους, μετά την επιστροφή από την Πολωνία. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Best of internet