«Πετάει» για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

«Πετάει» για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

«Πετάει» για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του «Δικεφάλου» «πετάει» για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα φτάσει οδικώς στο Χορστ της Ολλανδίας, για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σερβία - Ελβετία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και λίγο μετά τις 10 το πρωί θα πετάξουν με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Χορστ και στο ξενοδοχείο Park Hotel, στις εγκαταστάσεις του οποίου μέχρι τις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στην αποστολή για την Ολλανδία και το Χορστ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του 28 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Γλύκος, Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος , Κίτσιου, Χαρίσης, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας , Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Λέο Ζαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα