«Νέα πρόταση ο Ολυμπιακός για Μασούρα»

Θοδωρής Βασίλης
«Νέα πρόταση ο Ολυμπιακός για Μασούρα»

bet365

Στην ΑΕΛ πήραν την απόφαση να παραχωρήσουν τον Γιάννη Μασούρα και σύμφωνα με δημοσιεύμα ο Ολυμπιακός έκανε βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιάννης Μασούρας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ΑΕΛ με τους «βυσσινί» να αποφασίζουν την παραχώρηση του 21χρονου μπακ-χαφ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ελευθερία ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει ενώ ομάδες από το Βέλγιο και από την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν βελτιωμένη πρόταση ενός εκατ. ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές για αντάλλαγμα, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 10% για μελλοντική μεταγραφή. Αντίθετα, οι σύλλογοι από το εξωτερικό δίνουν λίγα παραπάνω χρήματα, και ποσοστό μεταπώλησης με την ΑΕΛ να αποφασίζει μέχρι τέλη Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα