Βράνιες για Μελισσανίδη: «The big boss!» (pic)

Βράνιες για Μελισσανίδη: «The big boss!» (pic)

Gazzetta team
Βράνιες για Μελισσανίδη: «The big boss!» (pic)

bet365

Αποχαιρετιστήριο δείπνο του διεθνούς Βόσνιου στόπερ σε ανθρώπους της ΑΕΚ, εκεί και η μεγάλη του αδυναμία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον οποίο ευχαρίστησε ξεχωριστά...

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μεγάλη εκτίμηση και ιδιαίτερη αδυναμία στον Όγκνιεν Βράνιες. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που παρά τα προβλήματα που δημιούργησε ο διεθνής Βόσνιος στην ομάδα στη διάρκεια της σεζόν, έμεινε και πείστηκε από το μεγάλο αφεντικό να συγκεντρωθεί στους στόχους της ΑΕΚ, όπως και έκανε στο 100%.

Ο Βράνιες ήρθε στην Αθήνα και αφού υπέγραψε κάποια απαραίτητα έγγραφα, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στις Βρυξέλλες και την Άντερλεχτ από τους πρωταθλητές, ενώ προγραμμάτισε και οργάνωσε ένα δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο «Ιθάκη» για να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους της ΑΕΚ, τη στιγμή που είχε καλέσει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος αναταποκρίθηκε.

Μάλιστα ο Βράνιες ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Μελισσανίδη για την οποία έγραψε σχετικά: «Σ’ ευχαριστώ για όλα! Κρατάω την αγάπη και την εκτίμησή σου! Θα είσαι για μένα... the big boss!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα