«Ο Πούκι καταλήγει στον ΠΑΟΚ»!

«Ο Πούκι καταλήγει στον ΠΑΟΚ»!

«Ο Πούκι καταλήγει στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Δεδομένη αρχίζουν να θεωρούν (και) στη Δανία τη μεταγραφή του Τέεμου Πούκι στον ΠΑΟΚ. Τι αναφέρεται για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Φινλανδού επιθετικού.

Ο Τέεμου Πούκι ήταν τα δύο τελευταία χρόνια ο πρώτος σκόρερ της Μπρόντμπι, όμως το Μάιο αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί της, παρότι η προσφορά των Κυπελλούχων Δανίας ήταν διπλάσια σε χρήματα απ’ ότι έπαιρνε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Φινλανδός επιθετικός έχει καλό όνομα στη Δανία και η εξέλιξη της καριέρας του παρουσιάζει ενδιαφέρον εξ ου και το σημερινό ρεπορτάζ της «bt.dk» στο οποίο αναφέρεται πως «όλα δείχνουν ότι ο Πούκι θα συνεχίσει στον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, ΠΑΟΚ».

Μάλιστα όπως προσθέτουν «η πλευρά του Πούκι εδώ και εβδομάδες διαπραγματεύεται με τους Ελληνες και τώρα σύμφωνα με πηγές της BT's η συμφωνία είναι προς την σωστή κατεύθυνση και στην τελική ευθεία της».

Κάπως έτσι είναι και η πραγματικότητα, με τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ να είναι στο τελικό στάδιο με τον Φινλανδό επιθετικό και τους εκπροσώπους του, με τον Λούμπος Μίχελ να περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να τους φέρει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο, που έχει προτείνει ο «Δικέφαλος» στον 28χρονο σέντερ-φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα