Επανήλθε στο προσκήνιο ο Ντιγκινί

Επανήλθε στο προσκήνιο ο Ντιγκινί

bet365

Ο Άρης δείχνει να επανεξετάζει την περίπτωση του Νικολάς Ντιγκινί και σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει την υπόθεση του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού συζητήθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν μήνα, τότε όμως είχε διαπιστωθεί μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Πλέον το ζήτημα επανήλθε στο προσκήνιο δίχως αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είναι μια εύκολη υπόθεση. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός (σ. σ. πέρυσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο) έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, εκ των οποίων η μία από ομάδα της Τουρκίας. Ο Άρης μπήκε σε διαδικασία επαφής με την πλευρά του αθλητή και μένει να φανεί αν έχει πιθανότητες απόκτησής του.

Σε περίπτωση πάντως που προχωρήσει η περίπτωση του Ντιγκινί, αυτομάτως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Κι αυτό διότι ο Πάκο Ερέρα βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τους δύο αθλητές, δείχνει σαφή προτίμηση στον Γάλλο επιθετικό. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οριστική εξέλιξη επί της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο. Πάντως, για τον Πλατέλλα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα