ΠΑΟΚ: Με 27 και τον Ζαμπά στην Ολλανδία!

ΠΑΟΚ: Με 27 και τον Ζαμπά στην Ολλανδία!

ΠΑΟΚ: Με 27 και τον Ζαμπά στην Ολλανδία!

bet365

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Χορστ για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου», που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (22/6) με πτήση προς το Ντίσελντορφ και από εκεί θα φτάσει οδικώς στο Χορστ, συμμετέχουν 27 ποδοσφαιριστές και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος δεν είναι στο επίσημο ΔΤ από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Λουτσέσκου στο Χορστ όπου ο ΠΑΟΚ θα καταλύσει στις εγκαταστάσεις του Park Hotel θα έχει μαζί του τους: Γλύκο, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Χατσερίδη, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος , Κίτσιου, Χαρίση, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας , Μπαλογιάννη, Σάχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε , Λημνιό , Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη.

Εκτός από τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Τζάλμα Κάμπος για τον οποίο από την Τετάρτη (20/6) έχει γίνει γνωστό ότι θα προχωρήσει το θέμα της παραχώρησής του στην Αλάνισπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα