Δανεικός ξανά ο Χατζηισαΐας, φαβορί από Ελλάδα ο Ατρόμητος

Δανεικός ξανά ο Χατζηισαΐας, φαβορί από Ελλάδα ο Ατρόμητος

bet365

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και συμφώνησαν από κοινού να μείνει εκτός αποστολής προκειμένου να αναζητηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, κάτι που του το αναγνώρισε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους πριν ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχει χώρος στη θέση που αγωνίζεται, με δεδομένη την παρουσία των Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά και Χατσερίντι.

Οπως, του είπε ο Λουτσέσκου τον θεωρεί έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία, γι' αυτό θα πρέπει μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ να βρεθεί ομάδα, όπου θα συνεχίσει να έχει αυτή την πορεία.

Ετσι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα δοθεί δανεικός και για την επόμενη χρονιά, με τον Ατρόμητο να διατηρεί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι έχει να κάνει με την εγχώρια αγορά. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης να εξαντλήσει τις πιθανότητες για δανεισμό στο εξωτερικό.

Οπως και να ΄χει ο Χατζηισαΐας δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν κι αναζητεί τον επόμενο σύλλογό του

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα