Στα «ασπρόμαυρα» με το «98» ο Ζαμπά (pic)

Στα «ασπρόμαυρα» με το «98» ο Ζαμπά (pic)

Στα «ασπρόμαυρα» με το «98» ο Ζαμπά (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, διάρκειας πέντε ετών, επιλέγοντας το νούμερο «98», με το οποίο θα αγωνίζεται ντυμένος στα «ασπρόμαυρα».

Ο Λέο Ζαμπά ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα»! Το αγαπημένο του «8» δεν ήταν διαθέσιμο, καθώς ανήκει από πέρσι στον συμπατριώτη του Χοσέ Μαουρίσιο, με τον 19χρονο επιθετικό να επιλέγει το «98» (από το έτος γεννήσεως του) με το οποίο θα αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αυτό θα γίνει την Παρασκευή (22/6) για να επικυρωθεί και τυπικά αυτή η η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του «Δικεφάλου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα