Στην Κύπρο η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Στην Κύπρο η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Στην Κύπρο η Ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

Στην Κύπρο θα μεταβούν οι προπονητές της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάσος Πάντος, Τάσος Θέος και Σωκράτης Κοψαχείλης προκειμένου να επιβλέψουν το Camp αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών των Σχολών στο νησί το διήμερο 23-24 Ιουνίου.
Το ετήσιο καμπ που διοργανώνει στην Κύπρο η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς διεξάγεται φέτος στο Elite Sporting Club, στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στην Λάρνακα και αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως το 2011. Οι προπονητές της Ακαδημίας των Πειραιωτών θα προπονήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα κάνουν εισηγήσεις για νέα αξιολόγηση τους στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο Ολυμπιακός διατηρεί στην Κύπρο ένα τεράστιο Δίκτυο Σχολών και εκανοντάδες παιδιά απ' όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους και είναι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα