Το μεταγραφικό «δόγμα» του ΟΦΗ

Το μεταγραφικό «δόγμα» του ΟΦΗ

Γιώργος Ντυμένος
Το μεταγραφικό «δόγμα» του ΟΦΗ

bet365

Οι πρώτες κινήσεις των Kρητικών έχουν αμιγώς ελληνικό στοιχείο και πλέον στο «κάδρο» μπαίνει ο Τάσος Παπάζογλου.
Στα «σαλόνια» επέστρεψε ο ΟΦΗ και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε οι Κρητικοί με το καλημέρα μας δίνουν το μεταγραφικό τους «στίγμα». Στο Ηράκλειο έχουν προχωρήσει σε 4 προσθήκες, άπαντες Ελληνες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν να δώσουν πολλά.
Ο Δημήτρης Σωτηρίου, στα 31 του χρόνια έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με Λάρισα, ΠΑΣ, Πλατανιά και Λεβαδειακό. Στη θέση του «1» όσο μεγαλώνεις... ωριμάζεις και μαζί με τον Στρέζο θα κάνουν το δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ.
Ο Νίκος Κοροβέσης μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και έμεινε στην Κρήτη, αφού πέρσι ήταν στον Πλατανιά. Συνολικά μετρά 125 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και τους Χανιώτες και ήταν από τους πρώτους που έγιναν κάτοικοι «Γεντί Κουλέ».
Οπως συνέβη σήμερα με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, τον 21χρονο μπακ που αφίχθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Με τρεις παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία, θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στο αριστερό «φτερό».
Λίγο αργότερα οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Παύλου Κυριακίδη, ενός «πολυεργαλείου». Σε Ηρακλή και Ατρόμητο τον είδαμε τόσο σαν μπακ, όσο και στον άξονα, ενώ στα 26 του χρόνια μετρά 57 εμφανίσεις στα «σαλόνια».
Οι παραπάνω προσθήκες αποτυπώνουν το μεταγραφικό «δόγμα» του ΟΦΗ και κάπου εδώ «κολλάνε» οι πληροφορίες που υπάρχουν για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Τάσου Παπάζογλου. Ο 30χρονος μπορεί να παίξει τόσο στο «6», όσο και στα στόπερ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει και στα μπακ. Πέρσι ήταν εκ των διακριθέντων του Απόλλωνα Σμύρνης και έχει θητεύσει σε Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Ριζούπολη. Οι Κρητικοί φαίνεται πως τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και αυτόματα η περίπτωσή του ενδέχεται να «τρέξει» άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα