Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ισπανία και Ιταλία

Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ισπανία και Ιταλία

Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ισπανία και Ιταλία

bet365

Οι δύο εμφανίσεις του Αιγύπτιου εξτρέμ του ΠΑΟΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, μετά από αυτό της Γαλατάσαραϊ.

Σκόραρε ο Μ'Μπαμπέ τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα Γαλλία - Περού; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι εμφανίσεις και μόνο στα γήπεδα της Ρωσίας θα προκαλούσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον Αμρ Ουάρντα, με τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα να θέλει να βγει κερδισμένος από την συμμετοχή του Αιγύπτιου στο Μουντιάλ 2018. Δεν είναι αυτοσκοπός η πώληση του, όπως λέγεται, ωστόσο αν έρθει μια πρόταση θα συζητηθεί.

Στη Μικράς Ασίας δεν πρόκειται να πουν «όχι» σε οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα όρια της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ουάρντα (3 εκατ. ευρώ), με ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία να έχουν ενοχλήσει ανεπίσημα τους «ασπρόμαυρους» για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, την ίδια ώρα που στην Τουρκία επιμένουν ότι η Γαλατάσαραϊ θα κινηθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες για την απόκτησή του.

Αλλωστε, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων, θα πρέπει κάποιος να πουληθεί και αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, λόγω Μουντιάλ, είναι ο Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα