Νέα σενάρια για Ντάγκλας Λουίς και Ολυμπιακό

Θοδωρής Βασίλης
Νέα σενάρια για Ντάγκλας Λουίς και Ολυμπιακό

bet365

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ντάγκλας Λουίζ, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

Αργεντινή - Κροατία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ολυμπιακό με υποψήφιους στόχους. Το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ντάγκλας Λουίς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 20χρονος μέσος μετακόμισε την περασμένη χρονιά από την Βάσκο Ντα Γκάμα έναντι 12 εκατ. ευρώ και αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Χιρόνα έχοντας 17 συμμετοχές.

Ο ισπανικός σύλλογος έχει ζητήσει ήδη την ανανέωση του δανεισμού του με τους Άγγλους να τονίζουν πως και ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα