Μολέδο: «Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Μολέδο: «Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

bet365

Χωρίς να πει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με κάποια ομάδα που τον έχει προσεγγίσει, ο Ροντρίγκο Μολέδο ανέφερε πως θέλει να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του Βραζιλιάνου πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού ακούστηκε αρχικά για τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο ίδιος μιλώντας στην «Live Sport» δεν άνοιξε τα χαρτιά του, τονίζοντας ωστόσο πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει τον Ιανουάριο, από την στιγμή που η Ιντερνασιονάλ τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Μολέδο τόνισε:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά έχω συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ και αυτή αποφασίζει»

Για τη συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό... Παίζω στην Ιντερνασιονάλ, ανήκω στην Ιντερνασιονάλ και από εκείνη εξαρτάται».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε ποια ομάδα: «Θέλω πολύ να γυρίσω εδώ. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Διαβάζουν εδώ οι φίλοι μου τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες και τη μία είμαι στα κόκκινα και την άλλη στα κίτρινα. Μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν έχει γραφτεί ακόμα... Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά εδώ».

Για το αν ισχύει πως η Ιντερνασιονάλ ζητάει 3 εκατ. ευρώ: «Δεν νομίζω πως είναι τόσα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν θέλει να με δώσει τώρα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε μόνο νίκες ή ισοπαλίες, πάμε καλά και στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγω τώρα από την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τον Ιανουάριο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ».

Για τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα: «Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αυτό με έχει μάθει η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων από όλες τις πλευρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα