Ακόμη πιο κοντά στον Πούκι ο ΠΑΟΚ!

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ακόμη πιο κοντά στον Πούκι ο ΠΑΟΚ!

Ακόμη πιο κοντά στον Πούκι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειες του για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τον Τέεμου Πούκι, αφού αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί οι επαφές των «ασπρόμαυρων» να ήταν προχωρημένες στην υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, μετά την απίστευτη πρόταση των Αράβων της Αλ Νασρ προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αποκάλυψε το gazzetta.gr, για τον Πέδρο Κόντε, αλλά και τη σαφέστατη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Φινλανδό επιθετικό.  

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα για να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Τέεμου Πούκι. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να προκύψει οριστική συμφωνία και να κλείσει η μεταγραφή. Κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και την Πέμπτη (21/6), αν ο Φινλανδός επιθετικός και η πλευρά του απαντήσουν θετικά στην πρόταση του «Δικεφάλου». 

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα του επιθετικού  προτού η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία, αλλά χρονικά το θέμα μπορεί να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Best of internet