Το ανοιχτό… παράθυρο για Κολάσο

Το ανοιχτό… παράθυρο για Κολάσο

Το ανοιχτό… παράθυρο για Κολάσο

Ο Άρης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Νικολάς Κολάσο κυρίως μετά την αλλαγή των δεδομένων επί της συνεργασίας του με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Όπως είχε σημειώσει το gazzetta.gr, η περίπτωση του Αργεντίνου μέσου Νικολάς Κολάσο απασχόλησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Άρη. Διότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις αφού πέρα από αμυντικό και επιτελικό χαφ, μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι άνθρωποι του Άρη ασχολήθηκαν εκτενώς με την περίπτωσή του, αλλά έως και πριν από περίπου μία εβδομάδα φαινόταν δεδομένη η παραμονή του παίκτη στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ανατροπή στην υπόθεσή του.

Ο Κολάσο ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ένας όρος του συμβολαίου του με την Μπόκα (σ. σ. λήγει το καλοκαίρι του 2019) αναγκάζει τη Χιμνάσια Λα Πλάτα να ανεβάσει το ποσό της προσφοράς της, αλλά η τελευταία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Ως εκ τούτου, η Μπόκα Τζούνιορς δεν έδωσε την άδεια στον Κολάσο ώστε να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση της Χιμνάσια (σ. σ. την περασμένη Δευτέρα) και ο παίκτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στα πλάνα της Μπόκα της οποίας η αποστολή βρίσκεται στις Η.Π.Α. για μια σειρά φιλικών αγώνων.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν θα κάνει την αποφασιστική κίνηση για να τον αποκτήσει.

Best of internet