Το παλεύει για Κουλούρη και Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος

Το παλεύει για Κουλούρη και Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος

Το παλεύει για Κουλούρη και Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης στον Ατρόμητο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τις δύσκολες περιπτώσεις των Κουλούρη και Χατζηισαΐα να είναι σε προτεραιότητα.

Ο Ατρόμητος πλέον γνωρίζει πως στα τέλη Ιουλίου θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος ώστε να αποκλείσει την Ντινάμο Μπρεστ. Οι Περιστεριώτες, θέλουν λοιπόν μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας αν είναι δυνατόν να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προσθήκες.

Για τον λόγο αυτό από εδώ και στο εξής θα τρέξουν τις υπόλοιπες υποθέσεις που δουλεύουν. Μεταξύ αυτών είναι και δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Χατζηισαΐα που γίνονται προσπάθειες παραμονής του, αλλά και για τον Κουλούρη στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν έναν επιθετικό που μπορεί να κάνει το έργο της ομάδας πιο εύκολο στα δύο παιχνίδια με τους Λευκορώσους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Την υπόθεση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ποτέ δεν την παράτησε ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι θέλει να έχει ως βασικό αμυντικό δίδυμο και τη νέα σεζόν τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και για τον λόγο αυτό στο Περιστέρι το παλεύουν μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ, δεν τον υπολογίζει κι αυτό είναι στα υπέρ του Ατρόμητου. Ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κοιτάει περισσότερο προς τα έξω. Βέβαια δεν του περνά απαρατήρητη και η προοπτική της δεύτερης χρονιάς στο «αστέρι» ειδικά μετά και την παραμονή του Ρισβάνη. Όπως και να έχει κι ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην υπόθεση αυτή, στον Ατρόμητο υπάρχει κάποια αισιοδοξία πως στο τέλος θα υπάρξει happy end.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ευθύμη Κουλούρη. Η περίπτωση αυτή είναι ακόμα δυσκολότερη από του Χατζηισαΐα γιατί εκεί ο Ατρόμητος δεν έχει σύμμαχο ούτε τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και τον χρόνο... Ο «δικέφαλος» του βορρά δεν έχει αποκτήσει ακόμα επιθετικό και με τον Πρίγιοβιτς τα πάντα είναι ανοιχτά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει από τώρα το «ok» σε μια παραχώρηση του Κουλούρη. Στο Περιστέρι όμως έχουν σκοπό να περιμένουν για λίγο ακόμα πριν προχωρήσουν με κάποια άλλη περίπτωση, ενώ στο τραπέζι υπάρχουν και τα ονόματα των Μυστακίδη, Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ, εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη με τον Κουλούρη.

Best of internet