Κοντά σε συμφωνία με Άλεξ Μενέντεζ

Κοντά σε συμφωνία με Άλεξ Μενέντεζ

Κοντά σε συμφωνία με Άλεξ Μενέντεζ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Άλεξ Μενέντεζ τον οποίον γνωρίζει ο Πάκο Ερέρα από τη συνύπαρξή τους στη Σπόρτιγκ Χιχόν.

Μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες προβλέπεται να υπάρξει… καταιγίδα ανακοινώσεων από την ΠΑΕ Άρης και για την ακρίβεια συμφωνιών με ξένους ποδοσφαιριστές. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μία εξ’ αυτών θα αφορά τον Ισπανό Άλεξ Μενέντεζ. Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον 26χρονο αριστερό μπακ για τον οποίον έχει ξεκάθαρη άποψη ο Πάκο Ερέρα καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στη Σπόρτιγκ Χιχόν.

Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στη συγκεκριμένη ομάδα αρχίζοντας από τη δεύτερη ομάδα της και καταλήγοντας στην πρώτη. Με την τελευταία μέτρησε 64 συμμετοχές και δύο τέρματα, ενώ την τελευταία σεζόν συνεργάστηκε με τη Ρέους. Ο Μενέντεζ είχε 32 συμμετοχές και φυσικά ήταν από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της ισπανικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα