Ζάμπα: Αποχαιρέτισε την Αχμάτ και έρχεται στον ΠΑΟΚ! (pic)

Ζάμπα: Αποχαιρέτισε την Αχμάτ και έρχεται στον ΠΑΟΚ! (pic)

Ζάμπα: Αποχαιρέτισε την Αχμάτ και έρχεται στον ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της Αχμάτ Γκρόζνι και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ!

Ιράν - Ισπανία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ασένσιο σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ευχαριστώ, Αχμάτ Γκρόζνι για όλα! Ήταν ωραίο να αγωνίζομαι με αυτή την ομάδα», έγραψε πριν από λίγο ο Λέο Ζαμπά που αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες στον ΠΑΟΚ!

Από το πρωί της Τετάρτης (20/6) το θέμα παρουσίασε ραγδαία εξέλιξη, με τους «ασπρόμαυρους», να προσφέρουν 5.000.000 ευρώ συν μπόνους, για να κάνουν δικό τους τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα