Ανακοίνωσε Ντε Ταντεό ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Ντε Ταντεό ο Πανιώνιος

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με την βούλα ο Μαξίμ Ντε Ταντεό την περίπτωση του οποίου σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία, αν o Καβάνι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Μαξίμ Ντε Ταντεό, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος για την οποία είχατε ενημερωθεί από το gazzetta.gr. Την περασμένη σεζόν ο Ντε Ταντεό αγωνίστηκε στην Σεντάν κι έρχεται ως μια επιπλέον λύση στα στόπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μαξίμ Ντε Ταντέο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει γεννηθεί στις 11 Ιουλίου 1994 και έχει ύψος 1,93μ.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Σεντάν, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καέν και Αμιάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα