Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών!

Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών!

Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών!

Ιδιαίτερα αυστηρές είναι οι ποινές που υπάρχουν στον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ οι οποίες προβλέπουν μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αυστηρές θα είναι οι ποινές που θα προβλέπονται στο νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ και μάλιστα, όπως αναφέρει η «Live Sport» θα προβλέπεται μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών της ίδιας ομάδας που θα συνοδεύεται από βιαιοπραγίες. 

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις του άρθρου 15 του Π.Κ.

Άρθρο 15 παρ 4: γ) Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων

δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές της περίπτωσης α της παραγράφου 4, μειωμένες μέχρι το 1/3.

ε) σε περίπτωση που εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υπάρξουν εις βάρος μιας ομάδας 3 περιπτώσεις εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργία βιαιοπραγιών εντός αυτούς, τότε η εν λόγω ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα". 

Best of internet