Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών!

Gazzetta team
Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών!

bet365

Ιδιαίτερα αυστηρές είναι οι ποινές που υπάρχουν στον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ οι οποίες προβλέπουν μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αυστηρές θα είναι οι ποινές που θα προβλέπονται στο νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ και μάλιστα, όπως αναφέρει η «Live Sport» θα προβλέπεται μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών της ίδιας ομάδας που θα συνοδεύεται από βιαιοπραγίες.

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις του άρθρου 15 του Π.Κ.

Άρθρο 15 παρ 4: γ) Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων

δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές της περίπτωσης α της παραγράφου 4, μειωμένες μέχρι το 1/3.

ε) σε περίπτωση που εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υπάρξουν εις βάρος μιας ομάδας 3 περιπτώσεις εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργία βιαιοπραγιών εντός αυτούς, τότε η εν λόγω ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα