Επαφή Λυμπερόπουλου με Μολέδο

Επαφή Λυμπερόπουλου με Μολέδο

Gazzetta team
Επαφή Λυμπερόπουλου με Μολέδο

bet365

Το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, έδειξε στον Μολέδο η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Μετά την πώληση του Βράνιες στην Άντερλεχτ η ΑΕΚ κοιτάζει την αγορά για τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο να έχει προστεθεί στην λίστα. Για την ακρίβεια όχι απλά έχει προστεθεί, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του παίζοντας στην Ιντερνασιονάλ απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και οι... κιτρινόμαυροι εξετάζουν την περίπτωσή τους, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει την αξία του στο πρωτάθλημά μας. Βέβαια η απόκτησή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Μολέδο δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και ρήτρα 2.000.000 στον Παναθηναϊκό αν πωληθεί σε ομάδα της Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα