Η «ερυθρόλευκη» δυσφορία για Σιώπη & η επικείμενη (νέα) αποχώρησή του...

Η «ερυθρόλευκη» δυσφορία για Σιώπη & η επικείμενη (νέα) αποχώρησή του...

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» δυσφορία για Σιώπη & η επικείμενη (νέα) αποχώρησή του...

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ως προς τη νέα χρονιά με την πλευρά των Πειραιωτών να εξακολουθεί να έχει μεγάλο θέμα με την στάση του παίκτη και το πρέσινγκ του να πάρει μεταγραφή.
Νωρίτερα είχατε διαβάσει για τον Σιώπη και τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό αλλά και τις δηλώσεις του ατζέντη του στο Gazzetta.gr μαζί με την διάψευση της ΑΕΚ. Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει θέση ωστόσο από πηγές πολύ κοντά στην ομάδα προκύπτει μία εντονότατη δυσφορία και ενόχληση για την στάση του Μανώλη Σιώπη και την επιμονή της πλευράς του παίκτη να πάρει μεταγραφή στην Λεχ Πόζναν και γενικότερα με τις τάσεις φυγής που έδειχνε να έχει. Θυμίζουμε και το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά εδώ.
Προφανώς και δεν ήταν διασφαλισμένο έτσι και αλλιώς ότι ο Σιώπης θα έμενε στον Ρέντη (σ.σ. πέρυσι είχε ξεκινήσει την χρονιά στον Ολυμπιακό αλλά αποχώρησε μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς) αλλά το πλάνο ήταν να τον δει ο Πέδρο Μαρτίνς και να του δώσει μία ευκαιρία. Φαίνεται πως αυτό δεν θα συμβεί και ότι στην παρούσα φάση ο Σιώπης οδεύει προς αποχώρηση. Μένει να φανεί ποιές θα είναι οι επόμενες εξελίξεις αλλά και αποφάσεις του Ολυμπιακού επί του ζητήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα