«Δεν θα ανέβει το μπάτζετ ακόμη και αν μπουν 20 εκατομμύρια»!

«Δεν θα ανέβει το μπάτζετ ακόμη και αν μπουν 20 εκατομμύρια»!

Νίκος Αθανασίου
«Δεν θα ανέβει το μπάτζετ ακόμη και αν μπουν 20 εκατομμύρια»!

bet365

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει πως το μπάτζετ της ομάδας είναι συγκεκριμένο για φέτος και δεν θα αλλάξει ακόμη και αν μπει η «Panasia»! ''Κοντά στο να τελειώσει μέχρι την Παρασκευή του Δωνή''.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η «πράσινη» ΠΑΕ προσπάθησε να τα βάλει σε μια... σειρά με την επίσημη ενημέρωσή της, το απόγευμα της Τρίτης. Στο «τριφύλλι», λοιπόν, τόνιζαν πως είναι πολύ κοντά στο να υπάρξουν ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη. Κάτι που τονίζουν εδώ και είκοσι ημέρες! Από κει και πέρα, και όσον αφορά την υπόθεση Κάτσε, ξεκαθάριζαν ότι κατατέθηκε βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ και πλέον όλα είναι στο χέρι του «δικεφάλου» για τον δανεισμό του Αλβανού μέσου.

Το πιο σημαντικό της ενημέρωσης αφορά το μπάτζετ της ομάδας σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας και εισόδου της Panasia στην ΑΜΚ των 20 εκατομμυρίων. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται το εξής, που δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Ούτε για τον κόσμο, ούτε και για την ομάδα.

«Για τα περί 20εκ. ευρώ που πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα