Η αγάπη και η προσφορά του Ολυμπιακού έφτασε μέχρι την Ίμβρο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η αγάπη και η προσφορά του Ολυμπιακού έφτασε μέχρι την Ίμβρο (pics)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μερίμνησε ώστε να στείλει δώρα αλλά και ρουχισμό στους μαθητές των Ομογενειακών σχολείων στην Ίμβρο, δείχνοντας και εκεί το κοινωνικό της πρόσωπο.
Ο Πρέσβυς της Ελλάδας στην Άγκυρα, κ. Μαυροειδής, ήταν που επισκέφτηκε το Ομογενειακό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου, όπου παρακολούθησε την τελετή αποφοίτησης των οκτώ μαθητών του Λυκείου και ενώ, παράλληλα, συνεχάρη τους μαθητές και τους Καθηγητές του σχολείου για τη σημαντική διάκρισή τους σε διεθνή διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Σωματιδιακής Φυσικής (CERN). Στο περιθώριο της τελετής αποφοίτησης, η ελληνική Πρεσβεία μερίμνησε για την διανομή στους μαθητές των Ομογενειακών σχολέιων της Ίμβρου αθλητικού ρουχισμού και δώρων που απεστάλησαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μία κίνηση που προσέφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα