Διαρκείας ΑΕΚ 2018-2019: «Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» (pic & vid)

Διαρκείας ΑΕΚ 2018-2019: «Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» (pic & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Διαρκείας ΑΕΚ 2018-2019: «Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» (pic & vid)

bet365

Με μότο της καμπάνιας «η κορυφή είναι μόνο η αρχή», η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019, η διάθεση των οποίων ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Τα νέα διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» των γραφείων του συλλόγου το μεσημέρι της Τρίτης.

«Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» είναι το μότο της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας, έπειτα από την επιτυχία της Ένωσης την σεζόν που μας πέρασε να επιστρέψει στην κορυφή, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Φυσικά στην παρουσίαση των διαρκείας υπήρχε και η φράση «πάμε μαζί μέχρι τα αστέρια» καθώς η Ένωση θα διεκδικήσει μέσω των προκριματικών του Champions League την επιστροφή της στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο πάνελ της παρουσίασης εκτός από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, βρέθηκαν ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Καραούζας και ο υπεύθυνος του τμήματος εισιτηρίων, Κώστας Παναγιωτόπουλος.

Μετά από τα εισαγωγικά και το διαφημιστικό βίντεο που προβλήθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα διαρκείας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει μεθαύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι διατηρεί στα ίδια επίπεδα τις προσιτές τιμές, προσαρμόζοντας στα 200 ευρώ την τιμή του φθηνότερου διαρκείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση στην κατηγορία των κατόχων τριετίας, εκτός της έκπτωσης του 10%, θα δώσει και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας στο νέο γήπεδο παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής.

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, ενώ παράλληλα θα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση. Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ για τη διάθεση των διαρκείας της σεζόν 2018-2019:

«Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» είναι το σλόγκαν της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19, που παρουσιάζονται αυτή την ώρα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ομάδας.

Στον απόηχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, με την σοβαρή προοπτική της επιστροφής στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια, και με βασικό στόχο, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση στην κορυφή, στόχος πολύ πιο δύσκολος από την κατάκτησή της στην περσινή θριαμβευτική σεζόν.

«Η κορυφή είναι μόνο η αρχή» μεταφράζεται στο ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει, μετά από συντονισμένη πορεία και επίπονη προσπάθεια με χαμηλούς τόνους, αλλά και ότι θέλει και σκοπεύει να παραμείνει στην κορυφή. Η πορεία προς το μέλλον συνεχίζεται!

«Μαζί θα πάμε μέχρι τα αστέρια», όπως αναφέρεται στο επίσημο λανσάρισμα της κιτρινόμαυρης καμπάνιας, αφού η περσινή επιτυχία αποτελεί το πρώτο βήμα, όχι το τέλος της διαδρομής! Η ιστορία μας ξαναγράφεται!

Από εκεί και πέρα ως προς τα σημαντικά προνόμια για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της εφετινής σεζόν συνοπτικά ισχύουν τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρεί (και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και της προοπτικής του Champions League) στα ίδια επίπεδα τις περσινές εξορθολογισμένες τιμές, που παρέχουν στον κάτοχο του διαρκείας έκπτωση τουλάχιστον 20% και δυνατότητα έγκαιρης απόσβεσης του κόστους αγοράς σε σχέση με το απλό εισιτήριο. Και όλα αυτά μετά από ενδελεχή συγκριτική μελέτη με βάση τον περσινό κάτοχο διαρκείας σε σχέση με τον φίλαθλο που πήγε στους ίδιους αγώνες με απλό εισιτήριο.

Προσάρμοσε στα 200 ευρώ την τιμή του φθηνότερου διαρκείας (μετά τα συνδεσμιακά στα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ) σε σχέση με τα 230 ευρώ πέρυσι και διπλασίασε τις σχετικές θέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού σε αυτή την προνομιακή τιμή εκτός από τη Θύρα 3 ανοίγει πλέον για εισιτήρια διαρκείας και η Θύρα 33!

Διατηρεί την σημαντική έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία κατόχων τριετίας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας στο νέο γήπεδο παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!

Διατηρεί επίσης όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για ΑΜΕΑ, τους εφήβους, τους φοιτητές και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους μας.

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ επεκτείνει τα σημαντικότατα προνόμια από τις εταιρίες – χορηγούς της ΠΑΕ με νέα παροχή στο ηλεκτρικό ρεύμα από την εταιρία Protergia, που φτάνει σε εκπτώσεις μέχρι και στο 35%, από την Τράπεζα Πειραιώς με δώρο μια νέα φανέλα σε όσους εκδώσουν την AEK FC Mastercard και κληρώσεις με έπαθλο την επιστροφή του κόστους του διαρκείας έως και 300 ευρώ, αλλά και σημαντικές παροχές ιατρικής περίθαλψης από το Ιατρικό Κέντρο.

Επίσης ένας μεγάλος τυχερός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα κερδίσει -κατόπιν κλήρωσης μόλις ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία- μία μεγάλη μοτοσυκλέτα Versus X-300 Kawasaki, προσφορά της εταιρίας TEOMOTO Θεοχαράκης!

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα που είχαν οι μεθοδευμένες κινήσεις, που πραγματοποίησε στη διάρκεια της περσινής σεζόν και στον τομέα του απλού εισιτήριου. Στοχευμένες κινήσεις εκσυγχρονισμού για τον Ενωσίτη φίλαθλο, που απέφεραν -σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία της ομάδας- το μεγάλο ρεκόρ των 263.357 απλών εισιτηρίων στη διάρκεια της περσινής σεζόν, επίδοση που αποτελεί τη μεγαλύτερη για την ομάδα μας τα 14 (!!!) τελευταία χρόνια, μετά τα 266.905 εισιτήρια της σεζόν 2004-05 σε πολύ καλύτερες εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Και όλα αυτά με σημαντικό μεν αριθμό εντός έδρας αγώνων λόγω και της ευρωπαϊκής επιστροφής μέσω του Europa League, αλλά και με τέσσερα ματς κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Οι πρωτοποριακές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ξεκίνησε για πρώτη φορά τη συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων της ομάδας να αγοράζουν μόνοι το εισιτήριό τους σε κάθε πόλη της Ελλάδας αποφεύγοντας τις ουρές και το άγχος.

Πρόσφερε τη δυνατότητα για έκδοση και παιδικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου (κάτι που δεν υπήρχε μέχρι πέρυσι) στη Θύρα 13 του ΟΑΚΑ!
Απέδωσε σημαντικά η συνέργεια με το πρόγραμμα DEALS FOR YOU της COSMOTE που έδωσε τη δυνατότητα στον φίλαθλο της ομάδας να αγοράζει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός στη Θύρα 23 του ΟΑΚΑ!

Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως εκφράστηκε στη σημερινή παρουσίαση, είναι η επέκταση όλων αυτών των ενεργειών προκειμένου να φέρει και πάλι ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο, να πετύχει την μαζική επιστροφή του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια στις εξέδρες του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου!

Και φυσικά με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ για δεύτερη χρονιά η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει και πάλι τη Μάνα ΑΕΚ!

Ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ έναντι της τιμής των 10 ευρώ σε σχέση με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αλλά και του απλού εισιτηρίου παραμένει και αυτή την περίοδο ως αυτονόητη υποχρέωση υπέρ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από εφέτος δεν θα απαιτείται για την αγορά παιδικών εισιτηρίων ή άλλων ειδικών κατηγοριών εισιτηρίων όπως ΑΜΕΑ.

Το ποσό των 10 ευρώ για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ είναι μικρό για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που φάνηκαν από την πρώτη κιόλας χρονιά εφαρμογής! Με την ερασιτεχνική ΑΕΚ να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό στα περισσότερα τμήματα, να επεκτείνει εντυπωσιακά τη δραστηριότητά της με νέα αθλήματα, αλλά και να εξοφλεί σημαντικό μέρος από παλαιότερα χρέη. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να συνεισφέρουμε στη μάνα ΑΕΚ!

Χρήσιμες πληροφορίες

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά την Πέμπτη 21 Ιουνίου και μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, ενώ παράλληλα θα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Η αγορά μέσω διαδικτύου θα γίνεται στη διεύθυνση του επίσημου σάιτ της ομάδας www.aekfc.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας), 210-6855830 (από κινητά), Φαξ: 210-6821838. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Η αγορά με μετρητά θα γίνεται για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει της νομοθεσίας

Η αγορά με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς θα γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η αγορά με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Με τη χρήση της ΑΕΚ F.C. MasterCard θα ισχύουν 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου (11 για αγορές Ιουλίου κοκ) για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29 και 8 άτοκες δόσεις για τις υπόλοιπες θύρες

Για όλες τις υπόλοιπες κάρτες θα ισχύουν 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου (για τη θύρα των επισήμων και τη θύρα 29) και έως 6 άτοκες δόσεις για τις υπόλοιπες θύρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ 2018-19, ΤΟ POWER POINT ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα