Deal στα 3,5 εκατ. ευρώ με Άντερλεχτ για Βράνιες!

Deal στα 3,5 εκατ. ευρώ με Άντερλεχτ για Βράνιες!

Γιώργος Τσακίρης
Deal στα 3,5 εκατ. ευρώ με Άντερλεχτ για Βράνιες!

bet365

Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την παραχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες στο ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης τοποθετήθηκε ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ για άλλη ελληνική ομάδα.

Ρωσία - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο διαιτητής χρειαστεί να κάνει χρήση του VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το σίριαλ Βράνιες και Άντερλεχτ έφτασε στο τέλος του. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες, η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως της παραχώρησης του Βόσνιου αμυντικού στον βελγικό σύλλογο καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν διατεθειμένη να πέσει από τις αξιώσεις της για να παραχωρήσει τον Βράνιες και από την πλευρά της η Άντερλεχτ πίεζε, ανεβάζοντας συνεχώς την προσφορά της, καθώς επιθυμούσε διακαώς την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Τελικώς, οι δύο ομάδες δώσανε τα χέρια στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με την Ένωση να βάζει στη συμφωνία και ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ ως όρο σε περίπτωση παραχώρησης του Βράνιες από την Άντερλεχτ σε άλλη ελληνική ομάδα.

Επίσης στο deal για τον Βράνιες η ΑΕΚ κατάφερε να παραχωρήσει τον παίκτη με καλύτερες δόσεις σε σχέση με αυτές που ήθελαν οι Βέλγοι. Από τη μεριά της η Άντερλεχτ επιθυμούσε οκτώ δόσεις, με την Ένωση τελικώς να πετυχαίνει τουλάχιστον τις μισές.

Πλέον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τουλάχιστον ίδιας αξίας καθώς αποτελεί προτεραιότητα η αντικατάσταση του Βράνιες από έναν ικανό στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα