Υποψήφιος για την Ανκαραγκουτσού ο Εμενίκε!

Υποψήφιος για την Ανκαραγκουτσού ο Εμενίκε!

Υποψήφιος για την Ανκαραγκουτσού ο Εμενίκε!

bet365

Η Ανκαραγκουτσού επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού και εκπονεί τα πλάνα για την επόμενη σεζόν έχοντας στα ραντάρ της, τον Εμάνουελ Εμενίκε.

Ρωσία - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο διαιτητής χρειαστεί να κάνει χρήση του VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ψηλά στη λίστα του Ισμαίλ Καρτάλ για την θέση του φορ βρίσκεται ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός φορ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους» και αναζητείται φόρμουλα προκειμένου να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Εμενίκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν μεταπήδησε στη Λας Πάλμας, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Παρά τα τερτίπια του χαρακτήρα του παραμένει δημοφιλής στην Τουρκία με την Ανκαραγκουτσού να αντιμετωπίζει θετικά την περίπτωση του, ελπίζοντας πως ο 30χρονος στράικερ θα ξαναβρεί τον εαυτό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα