Για δύο χρόνια στον Αστέρα ο Τασουλής

Για δύο χρόνια στον Αστέρα ο Τασουλής

Για δύο χρόνια στον Αστέρα ο Τασουλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αστέρας Τρίπολης τα έχει βρει σε όλα με τον Τασουλή και αναμένεται να τον κάνει δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρωσία - Αίγυπτος, αν o  Σαλάχ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να κάνει δικό του τον Τασουλή ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 27χρονο αριστερό μπακ για διετή συμβόλαιο συνεργασίας και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Μετά το ναυάγιο με τον Ντιάρτε (σας είχαμε γράψει στο gazzetta.gr για τον Αργεντινό ο οποίος δεν απάντησε εγκαίρως στην ομάδα της Τρίπολης), οι Αρκάδες στράφηκαν σε μια ελληνική, αξιόπιστη λύση και τη βρήκαν στο πρόσωπο του Τασουλή.

Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στην Τρίπολη, μιας και έπαιξε από το 2003-2009 στις ακαδημίες της ομάδας. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια πήγε στο Φωστήρα πριν κάνει το άλμα στον Πανιώνιο, απ' όπου τον πήρε η Λανς. 

Τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών για τους αγώνες εναντίον των Νήσων Φερόε και της Σερβίας.

Best of internet