Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φρέντι Πλουμέν (vid)

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φρέντι Πλουμέν (vid)

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φρέντι Πλουμέν (vid)

Ο 23χρονος μέσος Φρέντι Πλουμέν προτάθηκε στους «κίτρινους» οι οποίοι τσεκάρουν την περίπτωσή του, γνωρίζοντας ότι το 2013 ήταν από τα ιδιαίτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης παικτών με προοπτική και λειτουργώντας επί του συγκεκριμένου πλαισίου εξετάζει την περίπτωση του Φρέντι Πλουμέν. Πρόκειται για έναν 23χρονο μέσο από τη Γουαδελούπη ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γαλλία και είχε απασχολήσει τον Τύπο το 2013. Έχοντας υπάρξει μέλος της Εθνικής Γαλλίας U16 και U18, ο Πλουμέν θεωρούταν από τα ιδιαίτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Μέσω της Λανς απέκτησε συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αγωνίστηκε σε 20 αγώνες, σημειώνοντας ένα τέρμα, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος από τις παροχές του γαλλικού συλλόγου.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2013 δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τη Φούλαμ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και η Λανς κατηγόρησε τον αγγλικό σύλλογο για «αρπαγή» του παίκτη. Ο Πλουμέν δεν βρήκε περισσότερες από μόλις δύο συμμετοχές στη πρώτη ομάδα της Φούλαμ. Ως εκ τούτου αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα, εκεί όμως έμαθε να παίζει στη θέση του κρυφού επιθετικού, αλλά και στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στην Premier League 2 ο Πλουμέν κατέγραψε 35 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Τη σεζόν 2015-16 δόθηκε δανεικός στη Red Star, ομάδα που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου μέτρησε 14 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ την περίοδο 2016-17 ήταν από τα βασικά στελέχη της Σεντάν στο Championa, καθώς έκανε καλή σεζόν με 21 συμμετοχές και δύο γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κιβιλί (Ligue 2) όπου σε 14 αγώνες σημείωσε δύο γκολ.

Freddy PLUMAIN - Highlights - Winger or second striker

Best of internet