Η δύσκολη περίπτωση του Καρτάμπια για την ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Η δύσκολη περίπτωση του Καρτάμπια για την ΑΕΚ

bet365

Στην Ισπανία γράφουν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φέντε Καρτάμπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μια περίπτωση όμως που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Primera Division.

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Μία από τις περιπτώσεις που όντως έχουν απασχολήσει την ΑΕΚ για τα εξτρέμ είναι και αυτή του Φέντε Καρτάμπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με την Ντέπορ, αλλά είναι πολύ πιθανό να φύγει έπειτα από τον υποβιβασμό στη Segunda Division.

Για το γνωστό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 25χρονο Αργεντινό εξτρέμ κάνουν λόγο σήμερα και στη Γαλικία, με την Ideal Gallego να αναφέρει πως η πρωταθλήτρια Ελλάδας εξετάζει την περίπτωσή του. Μάλιστα, όπως τονίζεται, θα μπορούσε να προτείνει στην Ντεπορτίβο έναν δανεισμό του Καρτάμπια για την επόμενη σεζόν, αν και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασιστεί από τη διοίκηση και τον αθλητικό διευθυντή Καρμέλο Ντελ Πόθο.

Η υπόθεση του Καρτάμπια θα αποτελούσε μια εξαιρετική λύση καθώς πρόκειται γιο έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσθέσει μεγάλη ποιότητα στα εξτρέμ. Ωστόσο, είναι μια υπόθεση δύσκολη, καθώς εκτός από τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, ο Αργεντινός έχει ως προτεραιότητα, όπως είναι λογικό, την Primera Division. Άλλωστε, η Ideal Gallego επισημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Καρτάμπια καθώς δύο ισπανικές ομάδες, η Λεβάντε και η Ουέσκα, έχουν ήδη κάνει κρούση για τον παίκτη.

Από την πλευρά της και η Ντεπορτίβο, αν ο Καρτάμπια δεν συμβιβαζόταν με μια αναπροσαρμογή του συμβολαίου του έπειτα από τον υποβιβασμό στη Segunda Division, θα προτιμούσε ο παίκτης να φύγει με κανονική μεταγραφή προκειμένου να βάλει ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα