Τα δεδομένα από Πορτογαλία για Λόπες, Ιταλία και Ολυμπιακό...

Τα δεδομένα από Πορτογαλία για Λόπες, Ιταλία και Ολυμπιακό...

Gazzetta team
Τα δεδομένα από Πορτογαλία για Λόπες, Ιταλία και Ολυμπιακό...

bet365

Μεγάλο θέμα στην Πορτογαλία έχει γίνει η προσπάθεια του Ολυμπιακού για οριστική συμφωνία με τον Λόπες με την Record να επαναφέρει όμως την επιθυμία του παίκτη για Ιταλία. Ο ρόλος των Μέντες και Μαρτίνς.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βέλγιο - Παναμάς, αν o Εντέν Αζάρ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός όπως έχετε διαβάσει ξανά έφερε σε καλό δρόμο την υπόθεση του έμπειρου στόπερ κυρίως λόγω των καλών σχέσεών του με την Μπενφίκα και για δανεισμό ενός έτους και με την πορτογαλική ομάδα να δείχνει άκρως θετική για ένα τέτοιο deal. Στην Πορτογαλία έχει γίνει μεγάλο θέμα το υπαρκτό και σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και το προχωρημένο των επαφών.

Η Record από μέρους της υποστηρίζει σε ρεπορτάζ ότι ο Λισάντρο Λόπες όντας ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού συνεχίζει να σκέφτεται να γυρίσει στην Ιταλία (σ.σ. είχε πάει δανεικός στην Ίντερ).

Ότι δηλαδή δείχνει προτίμηση στο ιταλικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό χωρίς πάντως να αναφέρει πως πρόκειται για πηγές κοντά στον παίκτη αλλά να φαίνεται πως είναι δικό της ρεπορτάζ. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που γράφεται η Ιταλία ως επιλογή για τον Λόπες αν και ο ίδιος είχε τονίσει πως δεν πέρασε καλά στην Ίντερ. Οι Πορτογάλοι πάντως αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι κρίσιμη και πως ο εν λόγω στόπερ δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως εφόσον δεν μένει στην Μπενφίκα θα παίξει σε ομάδα εκτός Πορτογαλίας. Να σημειωθεί πως ο Λόπες έχει ένα συμβόλαιο 500.000 ευρώ τον χρόνο το οποίο καλύπτει και με το παραπάνω ο Ολυμπιακός και ότι ο μεγαλοατζέντης Μέντες (σ.σ. αν και δεν είναι δικός του παίκτης) έχει τον ρόλο του στην υπόθεση και ενώ συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαγγελματικές επαφές με τον Ολυμπιακό. Για την υπόθεση αυτή επαφές φέρεται να έχει κάνει και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Μένει τώρα να φανεί η συνέχεια της μεταγραφικής αυτής περίπτωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα