Άρης και Μαρτίνες περιμένουν τον Ολυμπιακό

Άρης και Μαρτίνες περιμένουν τον Ολυμπιακό

Άρης και Μαρτίνες περιμένουν τον Ολυμπιακό

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία βρίσκονται Άρης και Νικολάς Μαρτίνεθ, αλλά όσο υφίσταται το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό, τότε δεν μπορεί να επισημοποιηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Μαρτίνες έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2019, φαίνεται όμως ότι το συμβιβαστικό διαζύγιο αποτελεί την πλέον εφικτή λύση. Αυτό περιμένουν και στον Άρη καθώς θέλουν πάση θυσία τον ποδοσφαιριστή κι εφόσον αποδεσμευτεί από τους Πειραιώτες, Άρης και Μαρτίνες θα μπουν στην τελική ευθεία για τη συμφωνία.

Η περίπτωση του Κολάσο

Ο Άρης κοίταξε με θέρμη την περίπτωση του Αργεντίνου Νικολάς Κολάσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.0221.com.ar», ο έμπειρος μεσοεπιθετικός προβλέπεται να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Για την ακρίβεια, το ζήτημα του 28χρονου ποδοσφαιριστή είναι μεν ανοιχτό – καθώς θέλει να αποδεσμευτεί από την Μπόκα Τζούνιορς – σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα, ο Κολάσο θέλει να παίξει για έναν ακόμη χρόνο στη Χιμνάσια Λα Πλάτα και προβλέπεται να βρεθεί σήμερα(18/6) στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. 

Best of internet