Όλο και πιο κοντά ο Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, ποιοι οι δύο στόχοι μέχρι Ζέεφελντ

Όλο και πιο κοντά ο Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, ποιοι οι δύο στόχοι μέχρι Ζέεφελντ

Δημήτρης Τομαράς
Όλο και πιο κοντά ο Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό, ποιοι οι δύο στόχοι μέχρι Ζέεφελντ

bet365

Ο Ιβάν Κουεγιάρ πλησιάζει όλο και περισσότερο σε deal με τον Ολυμπιακό ενώ οι Πειραιώτες θέλουν μέχρι το Ζέεφελντ να έχουν κλείσει έναν στόπερ και έναν χαφ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Για τον 34χρονο Ιβάν Κουεγιάρ διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.gr για το φλερτ με τον Ολυμπιακό αλλά και χθες τα νέα δεδομένα.

Οι ισπανικές πηγές επιμένουν για επικείμενο deal για έναν ή το πολύ δύο χρόνια. Ο Κουεγιάρ ήταν πέρυσι στην Λεγανιές με φουλ σεζόν και ενώ έχει περάσει από Ατλέτικο, Χιχόν και έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας. Όλα δείχνουν πως ο παίκτης πλησιάζει για τα καλά στο Λιμάνι και κλείνει άμεσα. Κατά τα άλλα στον Ολυμπιακό θέλουν έως το Ζέεφελντ να έχουν τουλάχιστον κλείσει έναν στόπερ και έναν χαφ με τις υποθέσεις των Λόπες και Κουντέ να παραμένουν για τα καλά στο προσκήνιο με την πίστη πως μπορεί να κλείσουν οριστικά και θετικά μες στην εβδομάδα που μπαίνουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα