Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

Η επιστροφή Καρυπίδη φέρνει εξελίξεις

bet365

Η επικύρωση της χορηγικής συνεργασίας με τον Τομ Παπαδόπουλο ανάγκασε τον Θόδωρο Καρυπίδη να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και με την επιστροφή του προβλέπονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Το βασικότερο όλων είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα. Επί τούτου μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις μετά τις εισηγήσεις του Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός προπονητής προβλέπεται να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα το οποίο πέρα από αγωνιστικές έχει ασφαλώς και οικονομικές προεκτάσεις κυρίως αν αφορά παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαια και για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, προβλέπεται να επικυρωθούν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται σε τελικό στάδιο των συζητήσεων. Δηλαδή, έχει εξηγήσει σε όλους τους αγωνιστικό ρόλο τους, αλλά θα πρέπει να επιτευχθούν συμφωνίες και στο οικονομικό. Αυτή η συζήτηση ασφαλώς και θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα