O ΠΑΟΚ κοίταξε και για τον Ντένι Αλαρ

O ΠΑΟΚ κοίταξε και για τον Ντένι Αλαρ

O ΠΑΟΚ κοίταξε και για τον Ντένι Αλαρ

bet365

Η αναζήτηση επιθετικών έφερε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και το όνομα του Αυστριακού φορ της Στουρμ Γκρατς, η υπόθεση προχώρησε, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ο ΠΑΟΚ περιμένοντας τον Τέεμου Πούκι να απαντήσει, ψάχθηκε και για άλλες περιπτώσεις επιθετικών, το θέμα του Πέδρο Κόντε από τη Δευτέρα (18/6) αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία, ωστόσο δεν είναι η μοναδική μεταγραφική υπόθεση επιθετικού που απασχόλησε τους «ασπρόμαυρους».

Ο Δικέφαλος» ήταν η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα, παρότι το όνομά του είχε γραφτεί και για τον Ολυμπιακό, που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τον Αυστριακό επιθετικό της Στουρμ Γκρατς, ο οποίος τελείωσε την περσινή σεζόν με 24 γκολ σε 45 αγώνες.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άλαρ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2019 και έχει ρήτρα, δεν είναι άγνωστος παίκτης για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει το 2012 στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης και μάλιστα είχε σκοράρει για τους Αυστριακούς, τόσο στο 2-1 της Τούμπας, όσο και στο 3-0 της Βιέννης.

Όλο αυτό το διάστημα περίμενε να πάρει μεταγραφή στην Σπόρτινγκ, όμως το διοικητικό χάος που επικρατεί στην ομάδα της Λισσαβόνας τον έκανε να επιστρέψει πίσω και να περιμένει τώρα να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Γκρατς.

«Για μια μεταγραφή, όλα θα πρέπει να ταιριάξουν: η ποιότητα της ομάδας, το οικονομικό και οι συνθήκες διαβίωσης, ως εκ τούτου, απορρίφθηκαν οι προσφορές που είχαμε από τον ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Λεμεσού, την Ανατολική Ευρώπη και από αραβικές ομάδες. Η προετοιμασία ξεκινά στις αρχές Ιουλίου. Ας δούμε αν θα υπάρξει κάτι νεότερο», υποστήριξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Kurier», ο ατζέντης του Άλαρ, Φραντς Μάζερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα